Yoorsport Playback

Yoorsport Playback Virtuele Club, Organisaties & Teams Actie !

Voor wie is dit bedoeld ?

Je bent een actieve sporter, een ouder, een vriend of een fan. Je maakt filmpjes en foto’s van wedstrijden, races, trainingssessies,sportvakanties of evenementen van jezelf, je kinderen, ouders of vrienden met je go pro, mobiel, camcorder of camera.

Waarom Yoorsport Playback?

Deze filmpjes en foto’s kun je uploaden en delen met een groep die je zelf beheert en waarvan je de toegang kunt controleren. Je wilt gebruik maken van sociale mediafuncties. Je hebt andere gebruikers die hun filmpjes en foto’s willen toevoegen en willen deelnemen aan de groep. Misschien zitten sommige deelnemers van je groep in het buitenland en spreken zij een andere taal. Met Yoorsport Playback kunnen zij ook meedoen met je virtuele team of club in hun eigen taal.

Lidmaatschap van een club of team is niet nodig.

Je mag een Yoorsport Playback community aanmaken voor een bestaande club, team of organisatie of voor een virtuele club, team of organisatie.Maak een online-team of club specifiek voor jouw sport en de activiteiten en avonturen die je met anderen wil delen en behouden. Is Yoorsport Playback beschikbaar voor alle sporten? Ja. Alle sporten.Bergbeklimmers, wandelaars, marathon-en afstandslopers, triathlon lopers en atleten, wielrenners, paardensport, wintersporten zoals skiën, schaatsen, snowboarden;urban sports zoals BMX, skateboard, free-running, streetdiving, boulderen,inline skating, slacklining; Balsporten zoals hockey, panna voetbal, footy, voetbal,beachvolleybal, volleybal, basketball, cricket, rugby, tennis, tafeltennis,watersports, vechtsporten, denksport. Alle sporten zijn welkom.

Interview met Joke van der Loon, de beheerder van de BC Apollo Amsterdam basketbal Yoorsport Playback community -

Wat doe je bij BC Apollo?

Ik ben een vrijwilliger. Ik maak filmpjes en foto’s van alle wedstrijden net als veel andere ouders en vrienden denk ik. Eerst was dat bij Almere Pioneers en nu voor de J18-1 bij BC Apollo in Amsterdam.

Waarom heb je niet voor Facebook,YouTube, Dropbox, WeTransfer of een vergelijkbare oplossing gekozen?

Facebook is gericht op individuele gebruikers en het uploaden en delen van hele wedstrijden voor groepen in HD kwaliteit is niet mogelijk.YouTube heeft veel beperkingen en eisen voor grote uploads. Dropbox is geen video platform en je moet veel doen om een videobestand te downloaden en te bekijken.We Transfer is geen video platform. Je kunt alleen grote bestanden uitwisselen met anderen maar zij moeten dan alles downloaden en installeren om een videobestand te bekijken.Te moeilijk!

Waarom heb je voor Yoorsport Playback gekozen?

Ik kan mijn filmpjes in één keer uploaden.De hele wedstrijd; bestanden van bijna 2GB. Het gaat snel zelfs over WIFI. Alle spelers en coaches kunnen meteen kijken zonder iets te downloaden. Inloggen op Yoorsport.com en kijken online vanaf je eigen desktop, tablet of mobiel. Ons eigen ‘Netflix’!

Heeft Yoorsport Playback andere voordelen?

Ik ben de moderator/beheerder voor onze Playback community. Ik kan mensen uitnodigen om deel te nemen en ik ontvang en controleer de verzoeken van mensen die wij niet kennen. Wij kunnen de privacy & toegang regels voor onze community zelf regelen.Dat geeft comfort. Sociale mediafuncties zoals nieuws, messenger, discussiegroepen zijn inbegrepen. Wij kunnen subgroepen maken bijvoorbeeld alleen voor spelers en trainers om de tactiek te bespreken of gebieden aanmaken voor onze fans zodat ze video’s en foto’s ook kunnen posten. Ik post met gemak veel foto’s van wedstrijden.

Heeft Yoorsport Playback nadelen?

Hun site is geen ‘well-oiled machine’ zoals de miljarden sites van Facebook en YouTube, maar het werkt, het uploaden en delen van video’s is eenvoudig en de HD kwaliteit is echt super. Deze punten zijn voor ons het belangrijkst. Bovendien zijn ze 100% gefocust op sport.Daardoor krijgen wij koppelingen tot andere clubs in Nederland met news feeds over lokale sport. Wij mogen ons eigen nieuws en evenementen posten in deze communities.

Advies voor clubs of teams die overwegen Yoorsport Playback aan te nemen?

Als mensen van je team, club of organisatie regelmatig filmpjes en foto’s maken dan zou ik het zeker aanraden. Met Yoorsport Playback kunnen ze alle wedstrijden, trainingssessies en evenementen verzamelen op een centrale en veilige plek en daardoor de prachtige herinneringen beschikbaar maken voor de toekomst als een nieuwe dienst (bibliotheek) voor je club, team of organisatie. De kosten zijn ook erg laag doordat Yoorsport Playback een vaste prijs heeft per jaar per club, team of organisatie gebaseerd op TBs. Bij andere oplossingen zoals Dropbox moet je per gebruiker betalen per maand voor een groepsabonnement. Deze betaalwijze past niet bij sportclubs, teams of organisaties. Zij hebben veel gebruikers en elke geautoriseerde persoon heeft het recht hun video’s, foto’s en nieuws te posten zonder beperkingen. Dat kan, alleen met de betaalwijze van Yoorsport.

Registreer voor een Yoorsport Playback abonnement binnen 7 dagen en je krijgt de volgende voordelen:

  • Maak kans op een IPhone 6 of vergelijkbare Android phone;
  • Gegarandeerde 50% korting op het standaardjaarabonnement. Je club, team of organisatie betaalt eenmalig 250 euro ipv 500 euro voor het gehele jaar inclusief 2TB opslagruimte. Ik wil een Yoorsport Playback jaarabonnement voor mijn club/team/organisatie aanvragen.

Order Yoorsport Playback service -