Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn een community voor sport, sportclubs, sportorganisaties, teams en individuele sporters.

Wat doen wij?

Wij leveren online en offline services om sport en sporters te promoten en te ondersteunen. Yoorsport Playback en Yoorsport Leagues zijn onze primaire services. Stuur een email naar: playback@yoorsport.com of leagues@yoorsport.com voor meer informatie.

Gratis Registreren

De Yoorsport oplossing is gratis voor alle geregistreerde individuele gebruikers. Inloggen kan via een e-mail/wachtwoord combinatie.

Privacy

Gebruikers kunnen ervoor kiezen om pagina's te creëren afgeschermd van andere gebruikers, bijvoorbeeld voor trainingsschema’s of privé foto's van de individuele gebruiker. Het is ons doel om de privacy en veiligheid van iedere gebruiker te waarborgen.

Misbruik

Yoorsport is een community om op een gemakkelijke en veilige manier informatie en nieuws op Sportgebied te kunnen delen. Gebruikers moeten zich registreren om te kunnen participeren in de gemeenschap. Wij vragen onze gebruikers om misbruik met behulp van onze 'vlag' rapportage functie te rapporteren. De accounts van gebruikers die hier worden aangemeld zullen na onderzoek worden verwijderd.

Contact: Yoorsport Europe bv, Science Park 400, 1098 XH Amsterdam, the Netherlands email: info@yoorsport.com